Parvematk ja saunaskäik saab tehtud ühe soojaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvsaun, mis puhkeala randumissilla ääres külaliste ootel on, mahutab 12 inimest. Toreda elamuse saab parvelsõitja saunast, kust pärast leiliviskamist saab järve- või jõevette sulpsata.
Parvsaun, mis puhkeala randumissilla ääres külaliste ootel on, mahutab 12 inimest. Toreda elamuse saab parvelsõitja saunast, kust pärast leiliviskamist saab järve- või jõevette sulpsata. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Võrtsjärve lõunatipus asuv Pikasilla puhkeala, kus saab nii sporti teha kui rannamõnusid nautida, on kogunud tuntust ka omapäraste saunadega. Leili saab võtta kas või keset veevälja.

Teisipäeval, kui fotograafiga Põdrala vallas asuvale Pikasilla puhkealale jõudsime, valitses seal vaikus. Kahes kämpingus olid külastajad, kes omaette nokitsesid ning ümbritsevat rahu ja privaatsust nautisid.

«Nädala sees ongi meil tavapäraselt vähem käijaid, rahvast on rohkem ikka nädalalõppudel. Kõik oleneb ilmast,» ütles puhkealal toimetav Rein Reinsalu. Eks melu käibki seal hooajaliselt: talvel on vaikus, tegevus hoogustub kevadel ja kõrgaeg on juunist augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles