Rally Estonia teine päev pildis ja videos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval lõppenud Rally Estonia sai ootamatu lõpplahenduse, kui senine liider Aleksei Lukjanuk katkestas eelviimasel katsel ja võitjaks kerkis lätlane Ralfs Sirmacis. Teise koha sai ERC-sarja üldliider Kajetan Kajetanowicz ning kolmanda kohaga rõõmustas kodupublikut Rainer Aus.

Rally Estonia kolmandale päevale läks liidrina vastu Aleksei Lukjanuk. Parima eestlasena hoidis neljandat poisitsiooni Rainer Aus. Päeva esimese katse kõige kiiremaks meheks oli Aleksei Lukjanuk, kes oli kõige kiirem ka teisel kiiruskatsel. Päeva kolmanda ja neljanda katse võidu võttis aga lätlane Ralfs Sirmacis.

Raul Jeets, kes oli peale viiendat kiiruskatset kuuendal positsioonil tõdes hooldusalas, et eesmärgiks on eelmise aasta tulemus üle sõita. Eelmisel aastal lõpetas Jeets kuuenda kohaga.

Päeva pikima katse- pisut vähem kui 30kilomeetrise kiiruskatse parim oli jällegi venelane Lukjanuk.

Peale kümmet kiiruskatset püsis liidrina venelane Aleksei Lukjanuk, kelle järel tuli lätlane Ralfs Sirmacis, kes jäi Lukjanukist 20,1 sekundi kaugusele. Parim eestlane oli aga neljandal kohal olev Rainer Aus, kes jäi Lukjanukist maha omakorda 1 minuti ja 34 sekundiga. Samas polnud eestlane kaugel ka poodiumikohast, kuna kolmandal kohal olev Kajetan Kajetanowicz oli vaid 4,9 sekundi kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles