Mirell Luik jõudis juunioride MMil odaviske finaalvõistlusele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirell Luik
Mirell Luik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Poolas Bydgoszczis käimas olevatel juunioride maailmameistrivõistlustel kergejõustikus tagas Tõrva odaviskaja Mirell Luik endale viimasena koha homsele finaalvõistlusele.

Täna kavas olnud naiste odaviske kvalifikatsioonivõistlusel osales 43 odaviskajat kahes grupis. B-grupis võistelnud Tõrva spordiklubi Viraaž esindaja Mirell Luik viskas lõppvõistlusele viinud tulemuse 52,23 meetrit kohe avakatsel. Teisel katsel ta tulemust kirja ei saanud ning kolmas katse küündis 49,92 meetrini. Avakatsel visatud tulemusega tagas Luik endale viimasena koha homsele finaalvõistlusele.

Kvalifikatsioonivõistluse võitis Türgi esindaja Eda Tugsuz 57,77ga. Võistlustules oli ka teine Tõrva odaviskaja Marcella Liiv, kes 45,01 meetri pikkuse odalennuga finaali ei jõudnud. Tema laeks jäi seekord 36. koht.

Naiste odaviske finaalvõistlus algab Eesti aja järgi homme õhtul kell 21.45 ning Mirell Luik hakkab oda viskama järjekorras teisena. Tänavu on Luik Valmieras aset leidnud võistlustel visanud oda 54,44 meetri kaugusele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles