Hambaarstide kollektiivpuhkus tegi kliendile tuska

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hambaravi on puhkusel.
Hambaravi on puhkusel. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Valgamaalase toimetuse poole pöördus murelik lugeja, kes soovis 18. juulil broneerida aega Valga haigla hambaraviosakonda. See aga ei õnnestunud, sest selgus, et terve osakond on puhkusel.

Toomasele (nimi muudetud - toim) paigaldati nädal tagasi ajutine plomm. Uus aeg anti talle augusti lõpuks, kuid et üks selline plomm on juba varasemalt lagunenud, soovis ta kindluse mõttes tulla kontrolli varem. Mees oli nördinud: «Minul on ükskõik, elan linnas, aga kui inimene maalt tuleb? Tuled näiteks maalt, hammas valutab. Tuled kohale ja öeldakse, et kõik hambaarstid on puhkusel. Kuhu sa siis abi saama lähed?» muretses ta potentsiaalsete haigete pärast.

Registratuurist vastati, et linnas on piisavalt eraarste. Härra sõnul ta aga teiste arstide kontaktandmeid ei tea. «Mine sa siis neid linna peale otsima, kui sa neist täpselt ei tea ka ja näiteks ehk valutava hambaga kaugemalt tuled».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles