Maakonnas on neli tervist edendavat lasteaeda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos Kasekese ja Buratino lastega viidi Pedeli ääres läbi põnev liikumispäev. Mudilased pidasid maha jalpallimatši ja mängisid võistlusmänge.
Koos Kasekese ja Buratino lastega viidi Pedeli ääres läbi põnev liikumispäev. Mudilased pidasid maha jalpallimatši ja mängisid võistlusmänge. Foto: Erakogu.

Valgamaal on nüüd neli lasteaeda seadnud esikohale laste ja töötajate tervise.

Lasteaias Kaseke on aastaid korraldatud tervist edendavaid tegevusi nii laste kui personali hulgas ning eelmise aasta oktoobris liituti vastava võrgustikuga. «See annab võimaluse meie kodulehele panna vastav logo, mis tõstab omakorda lasteaia mainet,» sõnas lasteaia direktor Maila Rajamets.

«Kui siin nagunii juba aastaid tervislikkust tagavaid tegevusi väärtustame, siis miks mitte ennast ka sellisena reklaamida. See annab vanematelegi signaali, et meile on tervislikkus tähtis ja eristume selle poolest,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles