Valgamaale tuli kümme meistritiitlit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Granov­skaja
Piret Granov­skaja Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel Tallinnas Kadrioru staadionil aset leidnud Eesti kergejõustikuveteranide meistrivõistlustelt tõid üheksa Valgamaa sportlast koju 30 medalit, neist kümme kuldset.

 
Pool kuldsetest medalitest võitsid kaks naist. N35 vanuseklassis võitis Margit Lõhmus meistritiitlid 800, 1500 ja 5000 meetri jooksus. N45 võistlusklassis oli 100 ja 200 meetri jooksus konkurentide jaoks püüdmatu Piret Granovskaja.
 
M35 vanuseklassis tuli Tiit Hiiemäe kettaheites ja kuulitõukes Eesti meistriks ning odaviskes saavutas mees kolmanda koha. M40 klassis võitis Jaanus Hiiemäe kuulitõukevõistluse ning kettaheites ja odaviskes saavutas kolmanda koha. M45 võistlusklassis oli suurepärases hoos Mati Raudsepp, kes vasaraheites tuli Eesti meistriks. Lisaks saavutas Raudsepp kettaheites, kolmikhüppes ja kuulitõukes teise ning odaviskes kolmanda koha.
 
M50 võistlusklassis rassisid võidu kolm Valgamaa spordiveterani. Tõnu Ainsoo saavutas meistritiitli vasaraheites ning pjedestaali kolmandale astmele jõudis mees veel odaviskes, kolmikhüppes, kõrgushüppes ning 400 meetri jooksus. Udo Reinsalu saavutas kõrgushüppes ja vasaraheites teise ning 800 meetri jooksus kolmanda koha. Samas klassis võistelnud Kalmer Elias saavutas kaugushüppes teise koha.
 
Medalikonkurentsi pakkus M55 vanuseklassis ka Arwed Puusalu. Mehe parimateks sooritusteks jäid 100, 200 ja 400 meetri jooksus saavutatud teine koht ning 800 meetri ja 1500 meetri jooksualade kolmandad kohad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles