Diskor ennustab Serebro kontserdile suurt menu

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Serebro

Teisipäevases Tallinna TV saates «Suvemiks» oli saatejuht Mari Torga vestluskaaslaseks tuntud diskor ja produtsent Lenny LaVida, kelle sõnul jõuab sel laupäeval Valka Tallinnas juba tuntud Vene tüdrukutebänd Serebro.

Sellest kontserdist tõotab tulla Lõuna-Eesti suurim suvepidu, kus slaavi temperamendile lisanduvad ka eesti ja läti emotsionaalsus — need kaunitarid ei jäta kedagi külmaks.

Diskorina teab Lenny, et nende lugusid küsitakse palju, kusjuures eestlased on venelastest isegi pisut suuremad soovijad. Sügisene kontsert Tallinna klubis Factory läks igal juhul täissaalile.

Mis aga on Serebro edu alus – peale kaunite ja särtsakate naiste? «Seal on palju faktoreid. Kõik lood on viimase peale viimistletud, produktsioon on tugev ja hea firma poolt, lood on hästi kirjutatud ja meeldejäävad, tüdrukutel on head lauluhääled ja ka videod on head,» loetles Lenny LaVida. Osast venekeelsetest lugudest on tehtud ingliskeelsed versioonid ja Serebrol on mõni lugu ka puhtalt ainult inglise keeles.

Hittidest nimetas ta absoluutseks gigahitiks lugu «Mama Ljuba», aga ka hitte «Kiss» ja «Mi mi mi». Serebro kontsert aga algab laupäeval, 30. juulil kell 21 ja kestab umbes viis tundi, sest soojendajatena on kohal ka 3Live Project Lätist – tegemist on Läti number üks diskori Ex Da Bassi projektiga –, samuti Eesti lauljatar Renate ning MayDay, kes on vanim Eestis tegutsev ja venekeelset muusikat pakkuv ansambel. Muidugi ajab rahva kuumaks ka DJ Lenny LaVida ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles