Ivo Suur tuli triatlonis teisele kohale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Tallinnas toimunud Eesti meistrivõistlustel triatlonis olümpiadistantsil suutsid neli sportlast läbida võistluse ajaga alla kahe tunni. Üks nendest oli ka Valgamaa spordimees.

Triatloni olümpiadistants koosneb 1500 meetri ujumisest, 40kilomeetrisest rattasõidust ning 10kilomeetrisest jooksudistantsist. Ei ole just palju neid triatleete, kes olümpiadistantsiga alla kahe tunni läbida suudavad. Sedapuhku õnnestus see aga neljal sportlasel ja nende seas ka Valgamaa rattasõitja ja Veloplus Torq ProTeam liikmel Ivo Suurel, kes saavutas Aleksandr Latini järel teise koha.

Oma mullust tiitlivõitu kaitses Latin edukalt. Võidu vormistas mees sisuliselt ära juba ujumisdistaniga, kui lähimad konkurendid jäid maha juba enam kui ühe minutiga. Rattarajal suutis võitjast kiireim olla vaid üks mees – Tartu Mill Triathlonil üllatuslikult eestlaste parimaks osutunud Ivo Suur, kes nüüdki rattarajal Aleksandr Latinist 19 sekundit nobedamaks osutus. Ent kolm ja pool minutit nõrgem ujumisaeg kui Latinil, ei andnud mingitki võimalust liidrikohta püüda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles