Riik suunab metsandusse 3,1 miljonit eurot

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu otsusega toetab riik KIKi keskkonnaprogrammist 20 metsandusega seotud keskkonnaprojekti kokku 3 145 838 euroga.

Eesti jahimeeste selts saab nelja projekti elluviimiseks kokku 160 960 eurot, mille hulgas on nii pikkade traditsioonidega ajakirja Eesti Jahimees väljaandmine kui ka elektrooniliste õppematerjalide valmistamine. Samuti ühtse jahilubade andmebaasi loomine ning trofeenäituste läbiviimine.

Suurim toetussumma läheb piiratud eelarve tingimustes erametsandusse. SA Eesti Erametsakeskus saab KIKist 2 381 985 eurot, et toetada metsade uuendamist, metsamajanduskavade koostamist, metsamaaparandust ja suurendada metsaomanike teadlikkust säästvast metsamajandamisest ning seeläbi aktiveerida metsaomanikke kasutama parimat praktikat metsakasvatuslikel tegevustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles