Tartu bussiliin pikeneb peatselt Valkani

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valka bussijaam
Valka bussijaam Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Bussifirma AS GoBus pikendab lähiajal praeguse Tartu-Valga bussiliini teekonda kahe kilomeetri võrra, liini lõpp-peatus saab olema Valkas asuv bussijaam.

Muudatus saab toimuma peatselt, sellekohane taotlus on maanteeametile on juba esitatud. Go Group ASi kommunikatsioonijuhi Marko Paloveere sõnul jäävad hetkel kõik olemasolevad siseriiklikud sõiduvõimalused  muutumatuks, võivad tulla ainult mõneminutilised kellaaja nihutamised. Taotluse järgi hakkavad väljumised toimuma kell 7.50 ja 10.50 Valka bussijaamast ning kell 8 ja 12.30 Tartu bussijaamast. Liin on käigus esmaspäevast laupäevani ning pilet Tartust Valka või vastupidi hakkab maksma viis eurot.

Ettevõtte esindaja kinnitas, et otsus liini pikendada sündis eelkõige klientidelt saadud tagasiside tõttu. «Lätis Valkas asuv bussijaam, aga ka täiendavad lisanduvad peatused Valga linnas Turu ja Raja/Muusikakooli juures on paljude sõitjate sihtkohtadele lähemal kui praegu Valga bussi- ja raudteejaam. Loodame, et seetõttu muutub liini kasutamine paljudele senisest veelgi mugavamaks. Lisaks ühendatakse liini pikendamise läbi Eesti ja Läti ühistranspordisüsteemid, mis teeb mugavamaks edasi sõitmise näiteks Riiga.» Näitena toob Paloveer välja, et Tartust kell 9.45 Valka bussijaama saabuvalt bussilt on võimalik kell 10.05 jätkata teekonda Riia suunas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles