Ehitustööd tekitavad jaama ümbruses liiklejatele ebameeldivusi

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussi peale pääseb ajutiselt Jaama puiestee äärde ümbersuunatud peatusest. Tõrva suunas liikuvatele bussidele pääseb teisel pool teed asuva bussipaviljoni juurest.
Bussi peale pääseb ajutiselt Jaama puiestee äärde ümbersuunatud peatusest. Tõrva suunas liikuvatele bussidele pääseb teisel pool teed asuva bussipaviljoni juurest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga jaamahoone ümbruse ehitustööd on sulgenud bussipeatuste ala ja parkla. Uus liikluskorraldus on tekitanud segadust nii bussijuhtide kui reisijate seas.

Neljapäeva pärastlõunal ootasid bussi nii Tõrva kui Tartusse reisijad. Kõige enam tekitas arusaamatust Tõrva suunduva bussi väljumiskoht. Enamik inimesi oli end istuma sättinud Jaama puiestee jaamapoolsele tänavapoolele, kuid Tõrva suunduva bussi peatus oli määratud teisele poole teed.

Tõrva bussi oodanud Koidula seisis küll valel pool teed, kuid enda sõnul tabas juba ise ära, et bussi peale saamiseks tuleb tal teed ületada. Kuigi segadus busside väljumisega oli tekkinud, ei pidanud naine antud olukorda kuigi häirivaks. «Peaasi, et ma bussi peale saaksin. Pole ju oluline, kust buss mu täpselt peale võtab. Tegelikult on see väga tänuväärne ja vajalik, kui siin jaama ümbruses tehakse kõik kenasti korda,» arvas Koidula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles