Otepääl läheb suuremaks õngitsemiseks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlus on varasematel aastatel kokku toonud hulga huvilisi.
Võistlus on varasematel aastatel kokku toonud hulga huvilisi. Foto: Aivo Meema

Tulekul on Otepää valla meistrivõistlused spinningupüügis, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

Pühajärve Spinningu nime kandvad võistlused leiavad aset 20. augustil. Need korraldab kalapüügiklubi Vops. Võistlus leiab aset Pühajärve rannas. Auhinna saavad parimad nais-, mees ja noorvõistlejad. Võistelda võib ka meeskonnaga, selles peab olema kaks liiget. Vajalik on eelregistreerimine, kuna ainult ennast kirja pannud saavad paadi.

Juba traditsiooniks kujunenud Pühajärve Spinning toimub sellel aastal 18. korda. Korraldaja Aivo Meema sõnas, et võistluse reeglid näevad ette, et iga võistleja võib kasutada korraga ühte spinningut, püügiks valmis spinningute arv paadis pole piiratud.

Kasutada võib ainult tehissööta. Kalade, kalatükkide, usside, tõukude ja muu naturaalse sööda kasutamine ja lantidele lisamine on keelatud.

«Erinevatel aastatel on võistlemas käinud 10–15 võistkonda ja 80–100 üksikvõistlejat,» sõnas Aivo Meema.

«Pühajärve Spinning on Eestis üks suuremaid spinningupüügi võistlusi, osalejate seas on olnud alati tunnustatud ja tuntud oma ala meistreid.»

Kalapüügivõistlust toetab Otepää vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles