Täiskasvanute koondis suurvõistluseks paigas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna on Otepääl varemgi edukalt esinenud, näiteks võitis ta Otepää EMil kaks hõbemedalit.
Rene Zahkna on Otepääl varemgi edukalt esinenud, näiteks võitis ta Otepää EMil kaks hõbemedalit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Otepääl Tehvandil leiavad 24.–28. augustini aset suvise laskesuusatamise maailmameistrivõistlused. Kokku võtavad võistlustest korraldajate sõnul osa 24 riigi sportlased.

Täiskasvanute koondise füüsilise ettevalmistuse treener Ilkka Luttunen kinnitas, et Eesti täiskasvanute koondis on võistlusteks paigas ning oodata on põnevat võistlust. «Eesti eest asuvad võistlustulle kõik meie parimad sportlased,» sõnas Luttunen, kelle sõnul on suvine võistlus kahtlemata oluline.

«Nii Eesti kui ka teised tippmeeskonnad on terve suve valmistunud talvisteks võistlusteks ning suvelaskesuusatamise võistlus on sellel teel kahtlemata oluline verstapost.» Luttunen kinnitab ka, et soovib kindlasti näha, et Eesti sportlased endast võistlustel maksimumi annavad.

Suvelaskesuusatamise MM-il pääseb ühe vanuseklassi kohta võistlema igast riigist 4 meest ja 4 naist.

Eesti täiskasvanute koondisse suvelaskesuusatamise MMil kuuluvad Rene Zahkna, Kalev Ermits, Kauri Kõiv, Roland Lessing, Johanna Talihärm, Kadri Lehtla, Grete Gaim ja Kristel Viigipuu. Juunioride koondise koosseis kinnitatakse esmaspäeval, 8. augustil.

Ettevalmistuse koha pealt kinnitas võistluskomisjoni esimees Aivar Nigol, et kõik sujub plaanipäraselt.

«Korraldame suvelaskesuusatamise MM-i juba teist korda, mis tähendab, et meil on olemas väärtuslikud kogemused, mida rakendada. Kindlasti ootame korraldajana seda, et meie sportlased hästi esineksid, kuid oluline on ka see, et meie külalised rahule jääksid ning tahaksid 2017. aasta märtsikuus toimuva IBU karikasarja võistluse ajal siia tagasi tulla,» rääkis Nigol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles