Ala Talutehnika laieneb Valga kesklinna

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris avatava kaupluse ruumid Valga turu väravate lähedal on asukoha poolest soodsad mõneski mõttes. Kuigi ruumi ei ole just palju, on peamine sihtgrupp – talunikud – turul sagedased külalised.
Septembris avatava kaupluse ruumid Valga turu väravate lähedal on asukoha poolest soodsad mõneski mõttes. Kuigi ruumi ei ole just palju, on peamine sihtgrupp – talunikud – turul sagedased külalised. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Helme vallas juba 13. aastat tegutsev ja kolm aastat tagasi Tõrvas kaupluse avanud Ala Talutehnika OÜ asub talutehnikaga kauplema ka Valga kesklinnas.

Ettevõte plaanib kaupluse avada õige peatselt. «Septembris lubati ruumid kätte anda – loodame sel juhul kauplemisega alustada juba kuu esimestel päevadel,» kinnitas ettevõtte juht August Paju.

Kauplus hakkab paiknema Valga linna ühes käidavaimas kohas – avaturul, Säästumarketi juures asuvate väravate läheduses 93ruutmeetrisel pinnal. Hetkel toimetavad tühjades ruumides veel töömehed, samuti puudub Paju sõnul veel trepp sissekäigu ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles