Läti koolituskeskus kiikab üha enam Eesti poole

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolituskeskuse Valka filiaali juhataja Baiba Vorobjova kinnitas, et osalemine Liivimaa töömessil andis kinnitust mõttele oma teenuseid rohkem ka Eesti poole peal tutvustada.
Koolituskeskuse Valka filiaali juhataja Baiba Vorobjova kinnitas, et osalemine Liivimaa töömessil andis kinnitust mõttele oma teenuseid rohkem ka Eesti poole peal tutvustada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valkas asuv Läti ühe suurema koolituskeskuse filiaal pakub võimalust omandada nii elukutset kui hobiharidust – võimalust teha elus kannapööre. Õppima on oodatud ka inimesed Eestist.

Lätis ei ole piirkonda, kus ei teataks õppekeskust BUTS, kus saavad ameti omandada või täiendkoolituse läbida täiskasvanud. SIA BUTS on eraõiguslik koolituskeskus, mis korraldab kursuseid mitte ainult töötutele, vaid ka ettevõtete spetsialistidele, kes vajavad spetsiifilisi teadmisi või kel vajadus täiendada olemasolevaid oskusi.

Kursustel võivad osaleda samuti eraisikud, kes otsustanud teha elus kannapööre. Keskus pakub selleks võimalusi 21 filiaalis üle terve riigi. Koolituskeskus loodi aastal 1991, seega täitus sel tänavu 25. tegevusaasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles