Kõikuv sööjate arv sunnib lasteaedades toidupäeva hinda tõstma

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodetavasti saavad vaatamata kõrgemale toidupäeva hinnale ka edaspidi lasteaias kõhud kenasti täis nii mudilased kui nende nukud.
Loodetavasti saavad vaatamata kõrgemale toidupäeva hinnale ka edaspidi lasteaias kõhud kenasti täis nii mudilased kui nende nukud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Konkursi tulemusena jätkab Valga laste­aedadele teenuse pakkumist senine toitlustaja. Lapsevanemad peavad aga arvestama tõusnud toidupäeva maksumusega.

Lasteaedade toitlustaja leidmiseks välja kuulutatud hanke vastu huvi tundvaid osapooli oli linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti Hele Heletähe sõnul rohkem kui üks, kuid hanke võitnud OÜ Culina suutis ainsana kõiki tingimusi täita. Nii valmistabki Buratino, Walko, Kasekese ja Pääsukese lasteaedade kasvandikele igapäevaseid roogi edasi tuttav toitlustaja.

Kooliaasta hakul tõuseb aga toidupäeva hind lasteaedade aiarühmades 40 sendi ja sõimerühmades 28 sendi võrra. Varasemalt oli toidupäeva maksumus aiarühmade lastele 2.80 eurot, nüüd tõuseb see 3.20 euro peale, sõimerühmas olid vastavad numbrid 2.60 eurot ning 2.88 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles