Odamehed jõudsid Riosse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskaja Tanel Laanmäe
Odaviskaja Tanel Laanmäe Foto: Liis Treimann

Kolmapäeval kohaliku aja järgi kell kuus hommikul Riosse jõudnud Eesti odaviskajaid ootas olümpiakülas ees hoopiski teistsugune olustik, kui algselt oodatud.

Tanel Laanmäe sõnul olid ootused, mida ajakirjanikud kohapeal olles üles olid kruttinud, hoopiski teised, võrreldes sellega, mis kohapeal kogetud sai. "Ausalt öeldes olid meil teatud eelarvamused Rio olümpiakülla saabudes. Need eelarvamused põhinesid suuresti eelnevalt siia jõudnud ajakirjanikelt ja nende kirjeldustest siinsest elust, mis aga paraku ei vasta tõele. Tingimused on väga head.«

Laanmäega oli ühel meelel ka Magnus Kirt, kes omalt poolt lisas, et treenimiseks, elamiseks ja võistlemiseks on olud head. »Oleme olnud siin ühe päeva ja esmamulje on meeldiv,« lausus Kirt. Laanmäe sõnul on toad on täiesti uued ning konditsioneeriga. »Lisaks on igas toas väga hea wifi-ühendus. Kohalik internet on muidu väga kallis. Saabumise ning hetkeemotsioonid on väga head. Loodame, et olustik läheb veel paremaks.«

Laanmäe sõnul pole ta põhilisele treeningupaigale veel jõudnud, kuid olümpiaküla jõusaal oli pidevalt rahvast täis. »Jõusaal on ülisuur ning koguaeg treenis seal üle 200 inimese," lisas Laanmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles