Seeniorsportlased tulid Haapsalust kopsaka medalisaagiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Ainsoo
Tõnu Ainsoo Foto: Tiit Loim / Valgamaalane

Möödunud nädalavahetusel Haapsalus toimunud Eesti Seeniorspordi ja Spordiveteranide Liidu spordimängudelt naasid Valgamaa sportlased uhke medalisaagiga. Koju toodi kuus kuldset, kümme hõbedast ning tosin pronksmedalit.

Naiste arvestuses saavutas N35 klassis Margit Lõhmus 800 meetri jooksus esikoha. N40 klassis võistelnud Kaire Elias lõpetas võistluspäeva odaviske neljanda, kaugushüppe kuuenda ning 100 meetri jooksu seitsmenda kohaga. N45 vanuseklassis võitis Piret Granovskaja 100 meetri jooksudistantsi ning hõbemedali kaugushüppes.

Kuldse medali sai kaela veel ka Marje Vahtre, kes N45 klassis võitis odaviskevõistluse ja kuulitõukes tuli kolmandale kohale. N55 klassis jooksis Leini Kirsimäe 800 meetri distantsil välja igati tubli kolmanda aja ning N60 klassis oli suurepärases hoos Tiiu Nukki, kes nii kuulitõukes, kettaheites kui odaviskes võitis hõbemedalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles