Valka tuleb urnide matmispaik

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued jalgteed valmivad vasakule jäävate haudade vahele, esiplaanil märgitud pulkadest rada märgib tulevikku jäävat laiendust.
Uued jalgteed valmivad vasakule jäävate haudade vahele, esiplaanil märgitud pulkadest rada märgib tulevikku jäävat laiendust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linn otsib Toogipalu kalmistu uute teede rajajat. Loomisel on ka urnide matmisala.

Pakkumisi teede rajamiseks ning urnimatuse ala haljastamiseks saab linnavalitsusele esitada 22. augustini ning valmima peaksid tööd oktoobri lõpuks.

Linnamajandusameti vanemspetsialist Pille Meriroos ütles, et kuigi tööd on osa kalmistu laiendamise plaanist, alustatakse esialgu juba haudadega täidetud osasse teede rajamisest. See on tema sõnul kõige olulisem, kuna praegu pole haudade vahel piisavalt ruumi ja inimesed on kurtnud, et kõndima peab hauaplatsidel. «Kui teid ära ei tehta, siis lihtsalt tõesti käiakse üle haudade.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles