Enim kuldmärke jagus Tõrvas õpetajatele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljast Tõrva kõrgeima aumärgi saanud õpetajast töötas kõige kauem koolis Saima Nigol – 48 aastat.
Neljast Tõrva kõrgeima aumärgi saanud õpetajast töötas kõige kauem koolis Saima Nigol – 48 aastat. Foto: Arvo Meeks

Reedel täienes Tõrva kuld- ja hõbemärkide laureaatide nimekiri mitme väärika inimese nimega. Kuuest kuldmärgi saajast neli olid kauaaegsed pedagoogid.

Kuldmärgi pälvisid kauaaegsed õpetajad Aimi Laanoja, Mare Saarmann, Anne Õunapuu ja Saima Nigol, pereõde ja Tõrva linnavolikogu sotsiaalkomisjoni liige Liia Kägu ning ettevõtja Matti Mõts. Hõbemärgi said aga Tõrva linnahoolduse asutuse juhataja Heli Otti ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu keskkonnaosakonna juhataja, teenekas kaisteliitlane Riho Karu.

Tõrva linnapea Maido Ruusmanni kinnitusel võib asjaolu, et linna kõrgeima aumärgi saajate seas neli kauaaegset õpetajat oli, pidada juhuslikuks. «Eesmärk on tunnustada väärikaid inimesi. Neli väärikat Tõrva õpetajat lõpetasid hiljuti oma õpetajakarjääri ja kuna nad on panustanud väga tugevalt teiste õpetamisse, on nad kindlasti väärt kuldmärki, mis on linna kõrgeim tunnustus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles