Kuues auhind leidis omaniku vaidluste käigus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortevolikogu esimees Triin Jaansalu (paremal) andis auhinna Kristiina Luigele üle Tõrva linnavolikogu esimehe ja linnapea vastuvõtul Kalme kalakasvatusse.
Tõrva noortevolikogu esimees Triin Jaansalu (paremal) andis auhinna Kristiina Luigele üle Tõrva linnavolikogu esimehe ja linnapea vastuvõtul Kalme kalakasvatusse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel leidis omaniku kuues Tõrva noortevolikogu aastaauhind kohalikku kogukonda enam panustanud inimesele. Sellel aastal sai tunnustuse heategevuslike ettevõtmistega tuntust kogunud Kristiina Luik.

Tänavuse auhinna omanik selgus noortevolikogu esimehe Triin Jaansalu kinnitusel viie kandidaadi seast. «Iga aastaga lähevad arutelud meil volikogus üha tulisemaks, sest kõik esitatud kandidaadid on nii väärikad. Seda näitab ka see, et mõnda kandidaati esitati tänavu mitu korda.»

Luik pälvis auhinna panuse eest noortega seotud heategevusprojektidesse. «Ta ise ei armasta tagasihoidliku inimesena kõigest sellest heast, mida teeb, küll väga rääkida, aga on toetanud noori sportlasi, teeb annetusi laste asenduskodule Kurepesa, korraldab heategevuslikke üritusi. Kui mingit abi paluda, ütleb ikka, et teeme ära. Ja tehaksegi jälle midagi olulist ära,» rääkis Jaansalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles