Kaevetööd kõrvaldavad kooli pikalt häirinud probleemi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaevetööd võivad küll mõnda aega Jaanikese kooli igapäevaelu häirida – samas on need hädavajalikud.
Kaevetööd võivad küll mõnda aega Jaanikese kooli igapäevaelu häirida – samas on need hädavajalikud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Jaanikese kooli juures on möödunud nädalast käimas suured kaevetööd: maja ümbrus on lahti kaevatud ja krundil käib kiire askeldamine.

"Need on tõesti päris suuremahulised tööd, millega sai alustatud nädal aega tagasi. Tööde tähtaeg on oktoobri algus. Hange oleks võinud ju olla suve alguse poole, kuid see on asi, mis ei puutu Valmapisse," kinnitas AS Valmap Grupp projektijuht ja juhatuse liige Kalle Põldmägi.

Seega on Põldmägi sõnul paratamatu, et mingil määral on kooli igapäevaelu septembris häiritud. "Kooli ümber käivad kaevetööd ning liiguvad ekskavaatorid, kõik on lahti kaevatud – ega see tavapärane ole. Aga oleme proovinud kooli haldajaga koostöös planeerida tegemisi nii, et teeme peatrepi osa 1. septembriks korda. Välja arvatud asfaltkate, mis läheb peale ühekorraga – siis kui ka ülejäänud tööd on tehtud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles