Kaks neljajalgset on linnavalitsuse ja naabrid tagajalgadele ajanud

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks jooksikut võtsid Räni pargist suuna otse Valgamaa kutseõppekeskuse poole, kus tagaajamine alles alguse sai. Lehmad ees ning politsei ja päästeamet järel, lõpuks sai kahest lehmast jagu kohalik mees, kes kinnitas järel lohisenud ketid maasse.
Kaks jooksikut võtsid Räni pargist suuna otse Valgamaa kutseõppekeskuse poole, kus tagaajamine alles alguse sai. Lehmad ees ning politsei ja päästeamet järel, lõpuks sai kahest lehmast jagu kohalik mees, kes kinnitas järel lohisenud ketid maasse. Foto: Liisi Ploom/Valgamaalane

Kes oleks võinud arvata, et teisipäeva hommik algab maakonnakeskuses korraliku tagaajamisega? Halenaljakas olukord lehmapidajaga paneb aga linnavalitsuse pead kratsima, sest lahendust sellel pole.

Teisipäeval, vahetult pärast kella kaheksat hommikul laekus Valgamaalase toimetusse vihje, et Valgas asuvat Statoili tanklat külastavad ilmselt peagi kaks mööda Tartu tänavat uitavat lehma. «Pole sellist vaatepilti ammu näinud: kaks lehma kõnnib rahulikult mööda linna tänavat, ketid järel lohisemas. Praegu suunduvad Statoili tankla suunas,» rääkis vihjaja.

Kohale jõudes selgus, et tankima lehmad siiski ei läinud: loomad uitasid Räni pargis ja võtsid seejärel suuna Valgamaa kutseõppekeskuse poole. Ehk nad ei teadnud, et õppeaasta alguseni veel paar nädalat aega on?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles