Kõik medalinaiskonnad jäid tulemusega rahule

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluse parimad tiimid poodiumil.
Võistluse parimad tiimid poodiumil. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Otepääl toimuvatel juunioride ja U23 MMil tuli naisjuunioride 4 x 3,3 km teatevõistluse maailmameistriks Norra koosseisus Ragnhild Haga, Martine Ek Hagen, Heidi Weng ja Kari Oeyre Slind ajaga 35:03,6.

Teine koht kuulus Venemaale koosseisus Jelena Serohvostova, Anna Stšerbinina, Anna Netsajevskaja ja Jelena Soboleva, kellel kogunes kaotust võitjatele 22,6 sekundit. Pronksi sai Saksamaa esindus koosseisus Lucia Anger, Theresa Eichhorn, Helene Jacob ja Hanna Kolb. Neil kogunes kaotust võitjatele 34,7 sekundit.

Norra naiskonna viimase vahetuse sõitja Kari Oeyre Slind oli rahul, et võistkond suutis survega toime tulla. «Teadsime, et oleme ühed favoriidid ning tegime korraliku sõidu, nagu meilt ka oodati. 3,3 km on väga salakaval distants, kus ei saa alustada liiga kiiresti ega aeglaselt, aga saime jõuvarude jaotamisega hästi hakkama,» ütles Slind.

Venemaa ankrunaine Soboleva lubas järgmisel aastal Norrale tugeva lahingu anda. «Järgmine aasta alistame Norra! Sprindis rikkus mu esituse kukkumine, nii tegi tänane medal tegi tuju kõvasti paremaks,» ütles Soboleva.

Saksamaa esinduse kolmanda vahetuse sõitja Helen Jacob kiitis võistkonnas valitsenud head õhkkonda. «See oli väga hea võistlus. Meil on omavahel väga hea klapp,» sõnas Jacob, kes MMi ajal juba teist korda poodiumile astus.

Eesti võistkond koosseisus Kati Tammjärv, Adeele Arnek, Regina Oja ja Inna Kairite saavutas 16. koha. Võistluse lõpetas 17 naiskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles