Lugeja küsib: Kas Tõrva Loitsu etendusel visati prügi vette?

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhne jõe kallas Tõrva Loitsu alal.
Õhne jõe kallas Tõrva Loitsu alal. Foto: Lugeja foto

Valgamaalasega võttis täna ühendust murelik kodanik, kes märkas Tõrvas Õhne jõe kaldal vedelemas hulga Tõrva Loitsu flaiereid, mis pea nädal aega tagasi toimunud suurürituse käigus vee kohal lendu lasti.

"Tahaks täitsa küsida, et kas neid ei kavatsetagi ära koristada? Kas looduse peale ka pidu plaanitsedes mõeldi? Muidu oleme uhked, et meie linn on looduskaunis, ilusad jõgesid ja järvi täis, aga nüüd visatakse inimeste lõbustamiseks prügi vette," kirjutab anonüümseks jääda sooviv vihjaja, kes pani oma kirjaga kaasa esmaspäeval tehtud pildid jõe ääres valitsevast olukorrast. Tänaseks ei olevat veel midagi muutunud.

Lugeja sõnul sattusid flaierid tõenäoliselt jõe äärde eelmisel laupäeval toimunud etenduse käigus, kui kraana ja trosside abil vee kohale tõmmatud Estonian Airi lennukimaketilt punaseid reklaampabereid alla visati. "Kes teab palju neid peo ajal vooluga kaasa läks ja palju neid seal jões mädaneb," oli kodanik nördinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles