Puka vald Soontaga külast loobuda ei soovi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soontaga silt Valga poolt minnes enne Kuigatsi risti annab märku küla algusest. Siiski tuleb sõita veel hea hulk kilomeetreid enne, kui esimesed eluhooned kätte paistavad.
Soontaga silt Valga poolt minnes enne Kuigatsi risti annab märku küla algusest. Siiski tuleb sõita veel hea hulk kilomeetreid enne, kui esimesed eluhooned kätte paistavad. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Reedel toimunud Puka vallavolikogu istungil tuli arutamisele viimasel poolaastal õhus olnud ja omajagu vastasseisu tekitanud Soontaga elanike sooviavaldus liituda loodava Tõrva valla koosseisu. Volikogu otsus oli mitte nõustuda.

Reedesel Puka vallavolikogu istungil oli arutusel omajagu vastasseisu tekitanud Soontaga elanike soov liituda loodava Tõrva valla koosseisu. Volikogu otsustas sooviga mitte nõustuda.

Praegu Puka valla koosseisu kuuluv Soontaga küla algab Tõrva poolt läbi Jõgeveste sõites Väikesest Emajõest ja ulatub Valga–Tartu maanteeni. Küla elanikud esitasid 22. veebruaril Helme vallavolikogule pöördumise liituda Helme vallaga. Dokument oli esitatud kõigi külaelanike nimel, allkirju oli sellel 29.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles