Päevatoimetaja:
Kersti Kond

Eesti toidu kuu jõuab ka vesiveskisse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Jaan Rapp
Copy
Hellenurme Veskimuuseum
Hellenurme Veskimuuseum Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

September on sellelgi aastal kuulutatud Eesti toidu kuuks.

«Eesti toidu kuu avab saagiajal meie toidukultuuri kogu selle kirevuses ning ühendab endas üle 30 festivali ja toidusündmuse,» ütles Eesti toidu kuu projektijuht Kadi Raudsepp. «Eesti inimestele on oluline toidu kodumaine päritolu, sest meil kasvatatu ja toodetu on kvaliteetne ja meelepärane. Seepärast on ka toidukuu juhtmõte »Ma armastan Eesti toitu«.»

Eesti toidu kuu kestab 3. septembrist oktoobri keskpaigani ja see avatakse ametlikult 4. septembril Muhumaal Koguval. Eesti toidu kuu käigus leiab üle Eesti aset enam kui 30 festivali, laata, näitust, messi ja konverentsi. «Eesti toidu kuu programm avab kodumaise toidukultuuri – alates metsaandide kasutamisest, hoidiste tegemisest ja lõpetades maapiirkondade restoranide eripakkumistega,» rääkis Raudsepp.

Märksõnad

Tagasi üles