September toob muudatusi rongide sõiduplaanidesse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
September toob rongide sõiduplaanidesse muudatused.
September toob rongide sõiduplaanidesse muudatused. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Raudteeremondi edenemine toob septembri algusest muudatusi Elroni Edela-, Ida- ja Kagusuuna rongide sõiduplaanidesse.

Elroni müügi- ja arendusjuht  Ronnie Kongo märkis, et lähiaja oluline muudatus on raudteeremondi edasiliikumine Tallinna–Tartu liinil uuele lõigule, mistõttu muutub ka peatuste vahemik, kus rongiühendus osaliselt kaetud asendusbussidega.

«Septembrist teenindab Elron reisijaid kolmel päeval nädalas – teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti – osaliselt asendusbussidega Tapa–Kiltsi, mõne reisi puhul Tapa–Tartu lõigul. Busside täpsed peatumiskohad on meie kodulehel, need ei asu alati rongipeatuse juures,» ütles Kongo. Ta täpsustas, et Tartu-suuna teiste päevade väljumiste aegades muudatusi ei ole, samuti ei ole muudatusi Aegviidu ja Narva liini reisidel.

Tartu–Valga liinil on sõiduplaan põhiosas kuni septembri lõpuni endine, ent 13.–27. septembrini toimuvad sildade remonttööd Nõo–Elva ja Sangaste–Valga jaamade vahel, mis muudab ajutiselt ka sõiduplaane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles