Oma tööle hinnangu andmine käib mõnelegi omavalitsusjuhile üle jõu (3)

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võime küll teada meie linna- 
ja vallajuhtide nimesid, kuid laiem pilt nendest isikutest kui omavalitsusjuhtidest puudub.
Võime küll teada meie linna- ja vallajuhtide nimesid, kuid laiem pilt nendest isikutest kui omavalitsusjuhtidest puudub. Foto: Valgamaalane

Teadupärast on 2017. aasta sügisesse plaanitud kogu Eestit haarav haldusreform, mille tulemusena kaovad senised omavalitsused. Seega on õige aeg vaadata üle need inimesed, kes praegu seisavad 13 Valgamaa omavalitsuse eesotsas.

Võime küll kõik teada meie linna- ja vallajuhtide nimesid ning ehk võtavad nad ka vahetevahel leheveergudel lühidalt sõna, kuid laiem pilt nendest isikutest kui omavalitsusjuhtidest puudub. Seega tekkis augusti alguses mõte kokku panna praeguseid Valgamaa omavalitsusjuhte iseloomustav teemakülg.

Suure üllatusena tuli mitme omavalitsust juhtiva inimese vastumeelsus esitatud küsimustele vastata. Küsimused hõlmasid endas juhtide enda arvamust, milliseks nad hindavad oma kvalifikatsiooni praegusel positsioonil töötamiseks, mis on nende tugevamad valdkonnad, spetsiifilisi teadmisi, mis tulevad töö juures kasuks, võõrkeelte oskust – tuleb ju keelteoskus suhtlemist vajaval ametikohal alati kasuks. Küsitud sai ka, kas nende palk on vastavuses töömahuga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles