President Ilves tunnustas Otepääd maakonna kaunima omavalitsuse tiitliga

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää linn
Otepää linn Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

President Toomas Hendrik Ilves andis tänavused kodukaunistamise auhinnad üle Mooste Folgikojas, tunnustades nii Mooste mõisasüdame kordategijate pühendumust ja tarkust, mis on nõudnud pidevat hoolt ja ettepoole mõtlemist, kuid tulemus on just see, mis teeb paljude meele rõõmsaks ning toob siia Põlvamaale tööd ja inimesi.

„Eesti on viimase kümne aastaga saanud palju enam korda,“ tõdes president Ilves. „Koduõued, külad või linnad ei ole muutunud pelgalt kaunimaks, vaid kõike seda tehakse palju teadlikumalt, mõeldes elukeskkonnale ja inimestele. Mõeldes sellele kuidas on sõbralikum ning säästlikum elada. Mõeldes tulevikule.“ 

Riigipea tänas kaunimate kodude omanikke, kes on pannud sinna oma töö, mõtted ja südame: „Sest teie teate – parem ja kaunim Eesti algab igaühest meist. See kõik ongi armastusega korda tehtud Eesti.“ 

Samuti tänas ta Eesti kodukaunistamise eestvedajaid ja toetajaid.

Valgamaalt autasustati kodukaunistamise auhinnaga perekond Tekkeli Suitsu tootmistalu Pikasilla külas Põdrala vallas, lasteaed "Mõmmikut" Tõrvas ning Otepää linna, kui maakonna kaunimat omavalitsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles