Omaniku leidis enam kui 30 kuldmedalit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste kõrgushüppe esikolmik: Taavi Eistre (hõbe), Karel Tilga (kuld) ja Tanel Visnap (pronks).
Meeste kõrgushüppe esikolmik: Taavi Eistre (hõbe), Karel Tilga (kuld) ja Tanel Visnap (pronks). Foto: Valga Sport / Facebook

Valga linna lahtistel meistrivõistlustel kergejõustikus leidis omaniku 33 kuldmedalit, teisi medaleid jagati välja vähem.

Sellise asjade käigu tingis asjaolu, et mõne ala osas vanusegruppides polnudki rohkem võistlejaid kui üks. Eelkõige puudutab see veteranide 1. ja 2. vanusegruppi. Samas ei sea võistlejate vähesus kahtluse alla nende tublidust, kes oma tulemuse ära tegid ja medali kaela said, rõhutas võistluste peakorraldaja Piret Granovskaja Valga Spordist.

Seevastu paljudel aladel oli tema hinnangul korralik konkurents. «Osalejaid oli tänavu tavalisest rohkem. Eriti hea meel oli, et välja oli tulnud vanema põlve tegijaid, keda küll aeg-ajalt linnapildis näha on olnud, ent kes nendele võistlustele pole vahepeal jõudnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles