Huviringid löövad uksed valla messiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooliaasta alguses Valga kultuurikeskuses korraldatav huviringide mess toob majja igal aastal hulga huvilisi, kelle hulgas nii lapsi kui täiskasvanuid. Võimalust end ringidesse kirja panna kasutatakse aktiivselt.
Kooliaasta alguses Valga kultuurikeskuses korraldatav huviringide mess toob majja igal aastal hulga huvilisi, kelle hulgas nii lapsi kui täiskasvanuid. Võimalust end ringidesse kirja panna kasutatakse aktiivselt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uus kooliaasta saab jätku huvitegevuse messiga Valga kultuurikeskuses. Kohal on kõikide ringide juhendajad, kes eesootavaid tegemisi tutvustavad ja plaane avavad.

Esmaspäeva õhtupoolikul tasub nii väikestel kui suurtel linlastel minna Valga kultuurikeskusse huvitegevuse messile, kus tutvustatakse huviringide tegevust.

Seekord ei korraldatud messi kohe 1. septembril nagu mullu. «Tulime vastu õpetajate ja lastevanemate ettepanekule mitte korraldada koolialguse üritust ja huvitegevuse messi ühel päeval, kuna nende arvates kuhjus samale päevale liiga palju ettevõtmisi,» selgitas keskuse kultuuri- ja haridustöö juht Kaja Sisask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles