Valga tüdrukust sai hommikuse telesaate ilmateadustaja

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirle Kanguri sõnul on tal teadustamise esimeses osas vaba voli kirjeldada, mida tunneb ja näeb, kuid muidu tuleb riigi ilmateenistuse infot ette kanda kindlate reeglite järgi.
Sirle Kanguri sõnul on tal teadustamise esimeses osas vaba voli kirjeldada, mida tunneb ja näeb, kuid muidu tuleb riigi ilmateenistuse infot ette kanda kindlate reeglite järgi. Foto: Ülo Josing / ERR

ETV hommikuprogrammis «Terevisioon» on septembrist eetris uus ilmateadustaja Sirle Kangur. Valgast pärit ja siin gümnaasiumi lõpetanud tüdruku sõnul tundub töö huvitav ja vaheldusrikas.

Nüüdseks kahel päeval eetris käinud Kangur ütles eile, et esmamuljed tööst on head. «Väga huvitav töö. Kunagi ei tea ette, milline ilm tulemas parasjagu on. Ma tegelikult olin täna hommikul täiesti valmis selleks, et pean seal vihma käes ilmateadet lugema, aga tuli hoopis ilus päikesepaiste. Selles mõttes on vahelduv ja tore töö.»

Mõte teletööle kandideerida tekkis tüdruku sõnul suve algul riigi ilmateenistuses praktikal olles, kui sünoptik Taimi Paljak mainis, et «Terevisiooni» otsitakse ilmateadustajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles