Maakonna muusikakoolides alustas õppeaastat üle neljasaja huvilise

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muusikakool alustas õppeaastat 2. septembril. Esmalt oli avaaktus 2.–7. klassi õpilastele ja seejärel esimesse klassi astujatele. Muusikakoolis on praegu õppureid 230 ringis.
Valga muusikakool alustas õppeaastat 2. septembril. Esmalt oli avaaktus 2.–7. klassi õpilastele ja seejärel esimesse klassi astujatele. Muusikakoolis on praegu õppureid 230 ringis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa muusikakoolidesse on lisandunud uusi õpetajaid ning hulk muusikahuvilisi noori. Uut on koolides aga rohkemgi.

Valga muusikakoolis on 230 õppuri ringis, mis suurusjärgult eelmise aastaga samal tasemel. Esimeses klassis õpib 25 last, eelmisel aastal oli see arv 39. «Kümme neist alustab klaveri- ja viis viiuliõpinguid. Sel aastal on märgata huvi tõusu puhkpilli- ja viiulimängu vastu. Suuremat huvi ootaks akordionimängu vastu,» tutvustas arve Valga muusikakooli direktor Tiia Parmo.

Eelkooli kahte astmesse on õppimatulemiseks soovi avaldanud 31 õpilast. Vabaõppesse, mis mõeldud eelkõige nendele, kes muusikakooli juba lõpetanud ja soovivad juurde õppida mõnd teist pilli, on registreerunuid 38.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles