Otepääl tuleb golfimaraton

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfi finaalvõistlus Otepääl
Golfi finaalvõistlus Otepääl Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Lõuna-Eesti kuppelmaastikul saab 17. ja 18. septembril taas teoks Otepää Golfi maraton. Seda on Otepääl mängitud juba aastaid: korraldajad on olnud erinevad, kuid alati on maraton viimase kohani välja müüdud.

Tegemist on 72 raja mängimisega kahel päeval ja võistlema kvalifitseeruvad mängijad, kelle HCP on kuni 29, et võistluse tempo säiliks lõpuni mõistlik. «Maratonil mängija saab Otepääl ennast korralikul spordimaastikul proovile panna,» ütles Otepää Golfi tegevjuht Kristi Laur.

Maratoni auhinnafond on korraldajate sõnul läbi aastate parim, esimest korda auhinnatakse iga kategooria viit parimat ning palju on ka eriauhindu. Kõigi osalejate vahel loositakse veel välja ka kaks pungil matkavarustusega seljakotti.

Toitlustamine ja parimate autasustamine on teise päeva õhtul pärast võistluse lõpetamist restoranis Mr. Jakob, mis kuulub 50 Eesti parima restorani hulka.

Võistlusele saab registreeruda maksimaalselt 80 võistlejat, nende seas 20 kutsetega. Üleregistreerimisel eelistatakse madalama HCPga mängijaid. Kõrgema HCPga mängijad saavad osaleda vabade kohtade olemasolul. Võistluskomiteel on üleregistreerimise korral vabadus anda osalemiskohad mängijatele, kelle võistlusklassis on vähim osalejaid selliselt, et HCP-gruppide keskmine osalejate arv jääks võimalikult võrdseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles