Huvitegevuse mess läks täie ette

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuurikeskuses korraldatud mess tõi kohale hulga valgalasi. Huviringidega tulid tutvuma lapsed koos isade-emadega. Kohal oli 13 kultuurikeskuses tegutseva huviringi juhendajat, kes selgitusi jagasid.
Valga kultuurikeskuses korraldatud mess tõi kohale hulga valgalasi. Huviringidega tulid tutvuma lapsed koos isade-emadega. Kohal oli 13 kultuurikeskuses tegutseva huviringi juhendajat, kes selgitusi jagasid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Huvitegevuse mess meelitas Valga kultuurikeskusse hulga lapsi emade ja isadega. Lisaks sealsete ringide juhendajatele olid kohal teiste linnas tegutsevate huvi- ja spordiringide esindajad.

Juba enne kella viit esmaspäeva õhtul oli keskus siginat-saginat täis, sest kohe-kohe oli algamas iga-aastane huviringide mess. Ovaalsaali olid end üles sättinud kultuurikeskuse ringid. Kohal oli 13 juhendajat, kes kõik olid agaralt tutvustamas oma ringide tegemisi.

Kõige suurem rahvahulk, lapsed emade ja isadega, ümbritses Aire Hulkkot, kes avab kolm huviringi: mudilaste ringi, pärli- ja meisterdamise ringi üheksa rühmaga ning lisaks veel huviringi täiskasvanutele, kus hakkab tööle viis rühma. «Enamik rühmadest on täis, mõni üksik koht veel on. Kokku on minu ringidesse registreerunud üle saja huvilise. Minul kui juhendajal on sellest ainult rõõm,» rääkis Hulkko tund pärast messi avamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles