India rekordiüritaja levitas kaksiklinnas rahusõnumit

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India maailmarändur Abhishek Kumar Sharma heiskab oma ratta külge alati ka külastatava riigi lipu. «Olen leidnud, et sellel on inimeste psühholoogiale positiivne mõju ning nende suhtumine seeläbi heatahtlikum.»
India maailmarändur Abhishek Kumar Sharma heiskab oma ratta külge alati ka külastatava riigi lipu. «Olen leidnud, et sellel on inimeste psühholoogiale positiivne mõju ning nende suhtumine seeläbi heatahtlikum.» Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Valgas ja Valkas võis sel nädalal kohata Indiast pärit 28aastane noormeest, kes sõidab rattaga maakerale tiiru peale, et levitada olulist keskkonnasõnumit. Midagi sarnast tema teada keegi varem teinud pole.

Abishek Kumar Sharma levitab sõnumit kliimamuutustest ja globaalsest soojenemisest, rahust ja harmooniast. Tema eesmärgid on harida inimesi, koguda 10 000 inimese arvamus globaalsest soojenemisest videole, istutada 100 000 puud ning kohtuda kokku 10 000 000 õpilase ja kohalikuga.

Keskkonnateadur ja -aktivist alustas 90 000 kilomeetri pikkust rännakut India kodukülast 10. novembril 2014. Retk, mis viib ta läbi 80 riigi ja viie mandri, peaks lõppema 2020. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles