GALERII: Traffic tõmbas sarjale joone alla

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Traffic Tõrva aiakontserdil esinemas.
Ansambel Traffic Tõrva aiakontserdil esinemas. Foto: Ülav Neumann

Sel suvel esimest korda korraldatud heategevuslik aiakontserdisari Tõrvas sai pühapäeval selleks aastaks läbi. 11. septembril oli sarja viimane kontsert, kus esines tuntud Eesti ansambel Traffic oma akustilise kavaga. Samas selgus kogu sarja piletitulu saaja.

Sedapuhku jäi võit nii-öelda koduõuele. Kogutud summa – 1400 eurot – läheb Kristiina Luige tütrele Mirell Luigele. «Mirell on noor lootustandev odaviskaja – see on hea valik, kinnitas Valgamaalasele sellekohase info edastanud Triin Jaansalu.» Seda, millisel tasemel noorsportlasega tegu on, näitab kas või tema finaalijõudmine tänavusel juunioride MMil.

«Loosikastis oli 15 noorteorganisatsiooni, huviringi või üksikisiku nime, kes kõik on kontserdi külastajate meelest seda abi väärt. Sedeleid kokku on loosikastis aga peaaegu kolmsada,» selgitas kontserdi peakorraldaja Kristiina Luik Trafficu ülesastumise eel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles