Tõrva Puuetega Inimeste Liit kutsub külla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme avab Tõrva kultuurimajas kõigile huvilistele uksed Tõrva Puuetega Inimeste Liit. Pea 24 aastat tegutsenud liitu kuulub üle poolesaja inimese.

Kümme aastat liidu ridadesse kuulunud ja kolmandat aastat liitu eest vedava Silvi Veski sõnul tuli mõte avatud uste päeva korraldada kevadel Valgamaa puuetega inimeste koda ehk Kungla koda külastades, mil nemad oma uksed linlastele avasid. «Saime hea idee ka oma tegemisi tutvustada, et uusi liikmeid juurde saada.»

«Näitame ruume, räägime ettevõtmistest, tutvustame boccia-mängu, mida meie liidu liikmed aktiivselt harrastavad. Avatud on kohvik, kus saab koduseid maitsvaid toite mekkida. Kuna meie hulgas on tublisid käsitöölisi, kes õmblevad, koovad, heegeldavad ja teevad kaarte, viime läbi näitusmüügi. Et liidu tegemisteks raha korjata, korraldame heategevusloterii,» tutvustas Veski lahtiste uste päeval toimuvat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles