Valga ujula ja saunad on taas avatud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli ujula.
Valga põhikooli ujula. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäevast, 13. septembrist on Valga põhikoolis asuv ujulakompleks külastajatele pärast suvepuhkust taas avatud ning kõik on oodatud nautima sealseid sportimis- ja lõõgastumisvõimalusi, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht.

Ujulas on kolme rajaga 25meetrine bassein, lastebassein, leili- ja aurusaun ning mullivann, milles hea mõnuleda nii endal kui ka pere väikestel liikmetel.

Jätkuvalt on kompleks avatud tavapärastel aegadel: teisipäeviti ja neljapäeviti kella 16.30–22 ning esmaspäeviti kella 20–22 ja pühapäeviti kella 11–19 koos saunade kasutamise võimalusega. Lisaks tavapärastele aegadele on 13. septembrist 28. oktoobrini ujula tööpäevadel avatud ka hommikul kella 7–13.

Kollektiividele on ajad broneeritud esmaspäeviti ajavahemikus kell 16–20, kolmapäeviti kell 16.30–21 ja reedeti kell 15–21. Soodushinnaga saavad pileti lunastada õpilased, pensionärid või puuetega inimeste grupid.

Ujula hinnakiri (teenus ja teenuse ühe tunni hind)

Ujula
    kuni 7aastane laps – tasuta
    õpilane, üliõpilane, pensionär – 2 eurot
    tavapilet – 3 eurot
    perepilet (ema, isa, kuni 3 last) – 8 eurot
    grupihind (tavapilet) – 60 eurot
    grupihind (sooduspilet) – 40 eurot

Ujula + saun
    kuni 7aastane laps – tasuta
    õpilane, üliõpilane, pensionär – 4 eurot
    tavapilet – 5 eurot
    perepilet (ema, isa, kuni 3 last) – 12 eurot
    grupihind tavapilet – 80 eurot
    grupihind sooduspilet – 60 eurot

Perepilet kehtib kuni kahele täiskasvanule ja kuni kolmele alla 16aastasele lapsele. Grupi suurus on maksimaalselt 30 inimest. Sooduspileti hind kehtib õpilaste, pensionäride või puuetega inimeste gruppidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles