Noored kutsuvad üles lemmikloomi pildistama

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 2020. aasta märtsist hakkab Valga vallas kehtima koerte ja kasside pidamise eeskiri.
Alates 2020. aasta märtsist hakkab Valga vallas kehtima koerte ja kasside pidamise eeskiri. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tõrva noortekeskuse fotoring KLÕPS kutsub noori ja täiskasvanuid 16. oktoobrini osalema fotokonkursil «Mina ja lemmikloom», kus pärast Facebookis toimunud hääletust on võimalik võita fotosessioon lemmikuga.

«Fotostuudio on noortele väga hea võimalus oma andeid arendada ning selle konkursiga saame oma oskusi ka teistega jagada. Meie ürituse eesmärk on suunata tähelepanu lemmikloomadele kui inimese parimale sõbrale ning innustada inimesi rohkem hoolima oma lemmikutest,» sõnas fotoringi KLÕPS juhendaja Andra Sööt.

Tema ise on fotograafiaga tegelenud kaks aastat ning annab oma teadmisi ja oskusi edasi Tõrva noortekeskuses koos käivas noorte huviringis.

Konkurss toimub kahes kategoorias – noored ja täiskasvanud. Osalemiseks tuleb e-posti teel esitada kuni kaks JPG-formaadis fotot endast lemmikloomaga. Pildid võivad olla tehtud nii nutiseadme kui digikaameraga. «Nüüd on võimalik oma vahvamad ja lahedamad pildid üles otsida või teha täiesti uued pildid. See fotokonkurss on selleks hea aeg,» ütles Sööt.

Pildid saadetakse e-posti teel Tõrva noortekeskusele, kus need pärast 16. oktoobrit laetakse Tõrva avatud noortekeskuse Facebooki lehele. Võitjaks loetakse töö, mis kogunud 30. oktoobriks oma kategoorias kõige enam meeldimisi ja saab seejärel koos oma lemmikuga osaleda KLÕPS fotosessioonil.

Fotoring KLÕPS on ellu kutsutud Eesti noorsootöö keskuse rahastatud projekti abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles