Tõrvas saab seigelda läbi sügisvärvides linna

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuproovi üks eestvedajaid on Siim Ausmees Mulgimaa spordiklubist.
Jõuproovi üks eestvedajaid on Siim Ausmees Mulgimaa spordiklubist. Foto: arhiiv

Tõrva linnavalitsus koostöös Mulgimaa spordiklubi ja Tõrva spordiseltsiga korraldab 1. oktoobril mängu „Tõrva Sügisseiklus, eesmärgiga pakkuda võimalust avastada põneval viisil sügisvärvides linna.

Mängu käigus tuleb kuni kolmeliikmelistel võistkondadel läbida linnas paiknevaid kontrollpunkte ning täita seal ülesandeid. Milliseid, jäägu saladuseks.

Kontrollpunktide tegevuste korraldamisse on kaasatud kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid. Kõik tegevused on sobilikud ka noorematele osalejatele, kuid korraldajad eeldavad, et nooremad osalejad on võistkonnas koos vanemate kaaslastega.

Kõikidel võistkondadel on võistluse alguses 250 punkti ning ülesannete mittesooritamise eest võimalik koguda miinuspunkte. Võidab see võistkond, kelle punktisumma kahaneb võistluse jooksul kõige vähem. Võistlus ise on ajaliselt piiratud ning ajalimiidi ületamisel kahjuks võistkond diskvalifitseeritakse. Ringi liigutakse jalgratastel.

Kolme parimat võistkonda ootavad auhinnad. Mängu võistluskeskus paikneb linnavalitsuse juures, kust võistkondadele antakse 1. oktoobri keskpäeval ka ühisstart.

Üritusele saab ennast 25. septembri õhtuni eelregistreerida Tõrva linna kodulehel. Seiklusepäeval täiendavat registreerimist ei toimu. Osalemine on kõigile tasuta.

3. oktoobril 2015 korraldatud esimesest Tõrva Sügisseiklusest võttis osa 14 võistkonda rohkem kui 50 osalejaga. Toona võitis mängu meeskond Satana Koirat koosseisus Argo Neumann, Martin Malm, Mikko Pihtje ja Seido Kaur, kellel kulus 10 kontrollpunkti läbimiseks üks tund ja 11 minutit.

Teise Tõrva Sügisseikluse läbiviimist toetavad Tõrva linnavalitsus, Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, Valga maavalitsus ja maanteeamet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles