Litsentsita rallimees lubab edasi võistelda Venemaa lipu all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallikross. Foto on illustratiivne.
Rallikross. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Maakonna rallisõpradele on Ricardo Bortkevitši nimi vägagi tuttav: kahe aasta jooksul on mees näidanud, et võidusõit on tal veres. Paraku jäi ta hiljuti võistlusloast ilma.

Kuigi Bortkevitš oli tänavu konkurentidele pea püüdmatu, tuli juuli lõpus rallikrossi viiendal etapil juhtunud intsidendi tõttu suu esikohakarikast puhtaks pühkida. «Minu viienda etapi tulemus tühistati, sest pärast finišilippu sõitsin kaassõitjale tagant otsa. Tegemist oli tehnilise rikkega, kuna võistlusautol kiilus gaasipedaal kinni ja ees lõpetanud sõitja pidurdas esimeses kurvis hoo tugevalt maha,» selgitas Bortkevitš.

Mehe sõnul jätsid kohtunikud ja võistlusjuht selle vahejuhtumi võistluspäeval uurimata, kuna nende arvamusel sõitis ta kaassõitjale tahtlikult otsa. «Sellisele järeldusele jõudsid nad sellepärast, et sama sõitja oli mind finaalsõidu esimeses kurvis välja lükanud, mille tõttu kaotasin ma esimese-teise koha tulemuse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles