Noorsootöötajad käisid üle lahe kogemusi vahetamas

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa koordinaator Marek Mekk märkis, et septembri keskel teoks saanud käik andis üsna selge ülevaate, mis võiks olla Eestis teisiti ja paremini, aga ka sellest, mis on meil järgimisväärset.
Valgamaa koordinaator Marek Mekk märkis, et septembri keskel teoks saanud käik andis üsna selge ülevaate, mis võiks olla Eestis teisiti ja paremini, aga ka sellest, mis on meil järgimisväärset. Foto: Heidi Paabort

Tugila programmi esindajad külastasid Rootsis noortega töötavaid asutusi. Valgamaalt käis kogemusi vahetamas viis noorsootöötajat.

Eesti Avatud Noortekeskuste Ühenduse Noorte Tugila programmi esindasid Valgamaa poolt Merike Soomets, Tuuli Mekk, Aile Viks ja Maarja Mägi ning Marek Mekk Valgamaa koordinaatorina. Viimane märkis, et septembri keskel teoks saanud käik andis üsna selge ülevaate, mis võiks olla Eesti poolel teisiti ja paremini, aga ka sellest, mis on meil järgimisväärset.

Külla mindi Rootsi-poole vastava programmi UngKOMP meeskonnale, et tutvuda sealsete õppe- ja tööhõiveta noorte heaks tehtavate tegevustega. «Kuna oleme alles vähem kui aasta tegutsenud ega ole üle Eesti kokku saanud, et kogemusi jagada, oli Rootsi sõites juba laeva peal seminar – sõit tuli kasulikuks teha,» vahendas Mekk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles