Hindamissüsteem Valga maakonna perearste ei soosi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste vallas patsiente vastu võttev perearst Tatjana Laadi usub, et A-taseme praksiste puudumise põhjus Valgamaal on eelkõige arstide suur ülekoormus.
Sangaste vallas patsiente vastu võttev perearst Tatjana Laadi usub, et A-taseme praksiste puudumise põhjus Valgamaal on eelkõige arstide suur ülekoormus. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Hiljutisel Eesti perearstide seltsi aastakonverentsil jagus tunnustust 54 parimale praksisele üle Eesti. Ühtegi Valgamaa perearsti tunnustatute seas polnud.

See asjaolu tegi murelikuks ühe Valgamaa proua, kes seetõttu toimetusega ühendust võttis. «Kas meil siis polegi tublisid perearste?» oli ta ärevil.

Eesti perearstide seltsi juhatuse liikme doktor Triinu-Mari Otsa sõnul sellist järeldust teha ei saa. «Lugeja ei peaks olemas mures. Valgamaa perearstid on väga tublid ja teevad oma tööd hingega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles