Toasoe tuleb uuenenud katlamajast endise hinnaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Pärna puiesteel asuva katlamaja hoovile on püsti pandud uus metallist korsten, millel kõrgust 30 meetrit. AS Utilitas Eesti Valga osakonna juhataja Raivo Variku sõnul on uus korsten üks osa suuremahulistest investeeringutest, mis Valgas ette võetud.
Valgas Pärna puiesteel asuva katlamaja hoovile on püsti pandud uus metallist korsten, millel kõrgust 30 meetrit. AS Utilitas Eesti Valga osakonna juhataja Raivo Variku sõnul on uus korsten üks osa suuremahulistest investeeringutest, mis Valgas ette võetud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Valgas on soojamajandusse tänavu tehtud suuri investeeringuid, hinnatõusu lähiajal karta ei ole. Otepääl ja Tõrvas on aga mahukad uuendustööd veel ees.

20. septembrist kannab AS Eraküte, kes Valga soojamajandusega tegeleb, ärinime AS Utilitas Eesti. Eile, kui fotograafiga Valgas Pärna puiesteel asuvat katlamaja külastasime, oli hoone seinal juba uus nimi ning lõpetamisel uue korstna paigaldamistööd.

«Endise punastest tellistest 45,9 meetri kõrguse korstna asemel on nüüd 30meetrine metalse kestaga suitsutoru, mis seest roostevaba. Hakkame seda sooja kinni püüdma, mis vanasti korstnast taevasse läks,» selgitas Valga osakonna juhataja Raivo Varik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles