Otepääle jõuavad Venemaa maitsed

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Pühajärve restoranis peakokana ametis olev Koit Uustalu on toonud restorani menüüsse uudsust ja põnevust. Talle meeldib katsetada ning külalisi erisuguste toitudega üllatada.
GMP Pühajärve restoranis peakokana ametis olev Koit Uustalu on toonud restorani menüüsse uudsust ja põnevust. Talle meeldib katsetada ning külalisi erisuguste toitudega üllatada. Foto: Lauri Laan

GMP Clubhotel & Pühajärve restorani rahvusköökide aasta kavas on järg jõudnud Venemaa köögini. Selle austajad saavad oma lemmikroogi nautida 15. oktoobril 2016.

GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk ütles, et Vene köögi õhtul on võimalik süüa tuntud vene toite: pliine, borši, kulebjaakat. Lisaks ootab magusasõpru kuulus Pavlova kook. «Paljud ehk ei teagi, et Pavlova kook on saanud oma nime kuulsa vene priimabaleriini Anna Pavlova auks,» selgitas Koit Uustalu. «Kes selle koogi esimesena valmistas – kas Austraalia või Uus-Meremaa kokad, selle üle vaieldakse siiamaani. »

GMP Clubhotel & Pühajärve restorani rahvusköökide aasta on pühendatud  Otepää 900 aasta juubelile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles