Peagi selgub maakonna kõige tublim noor

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Jaansalu on pälvinud ka Valgamaa aasta noore tiitli . Tema kohta on öeldud, et kui ta endale midagi südameasjaks võtab, siis asja pooleli ei jäta.
Triin Jaansalu on pälvinud ka Valgamaa aasta noore tiitli . Tema kohta on öeldud, et kui ta endale midagi südameasjaks võtab, siis asja pooleli ei jäta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates tänasest, 11. oktoobrist on võimalus kõigil esitada kandidaate Valgamaa aasta noore tiitlile. Valgamaa noortekogu eestveetava konkursiga soovitakse tunnustada maakonnas aktiivselt tegutsevat noort, kes oma headuse ja tihti vabatahtlikult tehtava tööga ka teistele inimestele eeskuju annab.

«Valgamaa noortekogu on juba üheksa aastat tunnustanud aasta lõpus noori ja noortevaldkonnas tegutsevaid inimesi. Sel aastal viib aasta noorsootöötaja, noorte toetaja ning noorte omaalgatuse tunnustamise läbi maavalitsus, meie aga jätkame aasta noore tiitli väljaandmist,» selgitas Valgamaa noortekogu juhatuse liige Sirli Pippar.

Kandidaate on võimalik esitada kõigil soovijatel 31. oktoobrini, täites Tankla kodulehel ankeedi, milles tuleb tutvustada kandidaati ning selgitada tema esitamise põhjust. Novembris algab avalik hääletus, mille abil selgub tiitli saaja.

«See on suurepärane võimalus näidata ka teistele, millised aktiivsed noored teie kodukohas tegutsevad,» sõnas Pippar, «Ühtlasi on teretulnud kandidaadid Valga maavalitsuse noorsootöö valdkonna tunnustuskonkursile, et ka need kategooriad leiaksid endale suurepärased laureaadid.»

Valgamaa aasta noore tiitel antakse üle 16. detsembril toimuval aastalõpu galal «Valgamaa tänab ja tunnustab». Tänugalat toetab Valga maavalitsus, Valgamaa Omavalitsuste Liit, Eesti Noorteühenduste Liit, Eesti noorsootöö keskus, Eesti Kultuurkapital ja Valgamaa Spordiliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles