Pangatöötajad jagavad koolides rahatarkust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahatarkuse koolitusi korraldavad ka Swedbanki töötajad. Koolitus neile, kellel kool juba seljataga, on Valgamaal aset leidnud näiteks Õrus.
Rahatarkuse koolitusi korraldavad ka Swedbanki töötajad. Koolitus neile, kellel kool juba seljataga, on Valgamaal aset leidnud näiteks Õrus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SEB töötajatest vabatahtlikud lähevad ka tänavu sügisel põhikooli lõpuklassidesse ja gümnaasiumidesse rahatarkuse tunde andma. Nad räägivad õpilastele majandamise põhitõdedest ning tulude ja kulude kavandamisest.

"Vabatahtlikud annavad tänavu aastal Valgamaal rahatarkuse tunde ühes koolis Otepääl, külastus toimub oktoobri teises pooles," kinnitas panga turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni kommunikatsiooni projektijuht Maarja Gavronski.

»Oskus oma rahaasju hästi korraldada on täiskasvanueluks valmistumisel tähtis. Soovime anda oma panuse, et tõsta Eesti noorte teadlikkust, kuidas rahaga mõistlikult ümber käia. Seetõttu külastab enam kui 80 vabatahtlikku SEB töötajat ka tänavu sügisel koole, et tutvustada õpitarkuse kõrval noortele finantskirjaoskuse põhitõdesid, kasutades selleks elulisi näiteid ja ülesandeid," selgitas SEB juhatuse esimees Allan Parik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles