Täna algab täiskasvanud õppija nädal

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteaduste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik on aasta koolitaja nominent.
Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteaduste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik on aasta koolitaja nominent. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna kell 11 algab Eestis 19. täiskasvanud õppija nädal «Õige aeg on õppida!» Tartu Ülikooli Narva Kolledžis toimuva tunnustusüritusega, kus kuulutatakse välja aasta õppija, koolitaja, õpitegu, koolitussõbralik organisatsioon, koolitussõbralik omavalitsus ja raamatukogu.

Aasta õppija tiitlile kandideerib sel aastal 88 inimest. Valgamaalt on kandidaadiks esitatud suusasangar Jaak Mae, kel kunagi tuli kõrgkooliõpingud katkestada just sportlasekarjääri tõttu. Soov kõrgharidust saada polnud aga kuhugi kadunud ning töötades Eesti Suusaliidus maailmakarika etappide peakorraldajana, lõpetas ta sel kevadel Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis bakalaureuseõpingud spordijuhtimise erialal.

Aasta koolitaja nominendiks esitati Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteenuste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik, kes on kooli töökohapõhise õppe algataja. Talvik töötab ise nii koolihoones kui töökohal eriala omandavate õppuritega, keda tal on kokku paarsada. Tema juhendamisel on hooldustöötajad mitmel aastal saavutanud vabariiklikel kutsevõistlustel auhinnalisi kohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles